Solusi

Dina kustomisasi bungkusan

Kami bakal numutkeun kabutuhan konsumén, pikeun pilihan kustomisasi bungkusan produk anjeun, bakal nunjukkeun ciri mérek hiji-hiji.

caiyi Solution2582
caiyi Solution -1

Ngeunaan kustomisasi baju garing tiang

Atas paménta sababaraha pembeli, urang tiasa ngarobih kapang, sareng ngarobih logo mérek dina tihang pengeringan baju, supados mérek anjeun tiasa langkung dikenal.

Ngeunaan kustomisasi produk

Kami nampi kustomisasi produk, kalebet warna, panjang, kandel, sareng asesoris anu saluyu. Upami anjeun peryogi, mangga sumping konsultasi.