Alat pengering baju push-tarik di luar

Outdoor push-pull clothes dryer

Pabrik produk logam Jialong, didirikeun taun 2007, mangrupikeun salah sahiji pabrik domestik anu pangpayunna damel dina R&D, produksi sareng penjualan raka baju.
Di pasar domestik sajumlah ageung pasokan, dijual ka Malaysia, Singapura, Panama, Vietnam sareng sakumna dunya.
Cai gantungan baju téh mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi gantungan baju listrik, gantungan baju tilepan luar sareng gantungan baju aluminium.