CY-8 (Toilet rak)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Suasana anu saé dinten dimimitian ku kamar anu bersih

size

BUBUKA Singkat

ciri :
1, Desain bentuk anu unik, éndah, bageur, praktis, dina pipa beusi nganggo téknologi semprot permukaan anu maju, stabil dina waktos anu sami pikeun ningkatkeun kapasitas bantalan, nempatkeun barang langkung aman.
2, Pamakéan téknologi semprot permukaan khusus, umur hirup langkung lami, tahan cai sareng awét, henteu gampang karat, merenah pikeun meresihan sareng meresihan sadidinten.

characteristic

3) Sanaos palastik palastik tradisional murah, éta nyandak rohangan sareng ngan cocog pikeun tempat samentawis sapertos imah kontrékuénsi. Rak toilét urang tiasa ditempatkeun di tukangeun wc, anu sacara efektif tiasa ngagunakeun rohangan anu henteu tiasa dianggo dina waktos biasa sareng ngajantenkeun wc henteu lami deui.

Second-point

4, Pamakéan tilu-lapisan jinis baja gesper ningkatna luas panggunaan sareng ningkatkeun kapasitas bantalan.

fourth-point

5, Mat adjustable sekrup suku tiasa sacara efektif nyegah skid, sareng tiasa nyaluyukeun jangkungna sawenang-wenang numutkeun kaayaan anu saleresna, sacara efektif nyingkahan oyag anu henteu stabil.

Fifth

Posisi instalasi :Rak tipe lantai, bebas ngebor, ngajagaan ubin, caket kana témbok langkung aman.

Installation-position

Eupan balik konsumén :Kusabab eupan balik ti seueur palanggan, beusi triple hook gampang ditumpes nalika transportasi kusabab jumlahna ageung. Dina raraga nyegah pancing tina remuk deui sareng mangaruhan pangalaman, tilu cangkang palastik kentel dianggo, sareng kait anduk kertas ogé cangkéng palastik kandel.

Customer-feedback

Kalayan patén, kualitas saé tiasa dipercaya.

With-patents,-good-quality-is-trustworthy.

Pamaké sababaraha némbak langsung, aranjeunna praktis pisan sareng merenah pikeun logo rak wc kami.

Users-of-some-live-shooting,-they-are-very-practical-and-convenient-to-our-toilet-shelf-logo.

Ngangkut :Masing-masing produk urang ngadopsi bungkusan bebas, sareng kotak bungkusan ogé nampi kustomisasi. Anjeun tiasa ngahubungan kami sacara khusus, sareng kami bakal ngarobihna sesuai sareng kabutuhan konsumén urang.


  • Saméméhna:
  • Teras: