CY-7 (gantungan Aluminium)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jaga kahirupan anjeun

Rincian Produk

beurat 75g
warna Emas sampanye, lebu beusi, pérak glacier
lébar 2.0cm
tékstur bahan alloy aluminium
tujuanana Panyimpenan lomari baju, Pakean garing
fungsi Anti selip, teu aya tilas, teu luntur, anti karat

BUBUKA Singkat

ciri :
1, Sadaya rohangan aluminium awét salami hirup sareng logam lengkep. Éta henteu sieun paparan jangka panjang, résistansi suhu luhur, sepuh sareng fragméntasi. Kusabab aluminium ruang diubaran ku oksidasi suhu luhur sareng prosés khusus anu sanés, éta henteu sieun korosi hujan, karat sareng jamur.
2, bahan padet aluminium padet, kapasitas bantalan anu kuat, awét, henteu leueur narekahan, seragam beban-bantalan 15kg, baju beurat ngagantung betah.

Characteristic

3) gantungan tiasa dianggo pikeun ngagantung baju, suspender, calana panjang, anduk sareng sajabina.

aluminum-hanger-produc

4) Paduan aluminium kait padet, desain kandel 5mm, langkung padet sareng stabil, caket ku awak utama gantungan, kapasitas bantalan anu kuat, henteu leupas.

Characteristicw2

5, Ganda lapisan ngagantung kutub, desain multi-fungsi.
6, 20mm bingkai awak ngalegaan, lemes tanpa burr, awét, kapasitas bantalan anu kuat, henteu gampang cacad.

Characteristic2

7, 28mm desain arc lega, ningkatkeun permukaan kontak sareng baju, sacara efektif ngirangan tanda garing, rata tanpa tanda.

2Characteristic

Produksi: Kami gaduh lini produksi anu sampurna ieu, sadaya alat-alat anu diimpor peralatan, aya kontrol khusus, kontrol ketat unggal prosés produksi, pikeun mastikeun kualitas produk.

Bungkusan sareng transportasi:Masing-masing gantungan kami dikemas sacara mandiri pikeun nyegah nabrak nalika transportasi teu mangaruhan produk. Urutan minimum kami nyaéta 340 lembar, nyaéta, hiji kasus.

Ngajaga: Kusabab gantungan kami didamel tina paduan aluminium, aranjeunna henteu sieun suhu luhur sareng moal keyeng, janten nalika urang kedah nganggo éta sadidinten, urang ngan ukur kedah ngusapna ku anduk biasa.

Saatos jualan:Urang tiasa ngajamin yén produk kami gaduh tingkat lolos 99%. Upami anjeun ngagaduhan koméntar atanapi saran ngeunaan produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami langsung ku email, sareng kami bakal ngaluarkeun deui pikeun anjeun saatos pangiriman salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan