CY-6 (gantungan Aluminium)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Anu urang ngudag lain ngan ukur gantungan, tapi urang milari jinis hirup, bébas sareng gampang.

Rincian Produk

beurat 45g
warna Emas acuk, lebu beusi, pérak glacier
lébar 1,5cm
tékstur bahan alloy aluminium
tujuanana Panyimpenan lomari baju, pengeringan balkon
fungsi Anti selip, teu aya tilas, teu luntur, anti karat

BUBUKA Singkat

ciri :
1 materials Bahan alloy aluminium kalayan beurat enteng sareng kakuatan tinggi biasana dianggo pikeun ngadamel kerang ipis-témbok komposit kerang, anu merenah dianggo sareng ngirangan beurat. Palang-bagian ngagaduhan kakuatan bending anu tinggi, janten gantungan anu didamelna awét sareng gaduh deformasi alit.

Advertising slogan:What we pursue is not only the hanger, we are looking for a kind of life attitude, free and easy.

2). Rarancang saderhana, penampilan anu elegan, suasana anu mulus, cetakan sapotong, desain ergonomis, langkung pas kana radian baju, henteu aya kesan garing tina taktak, ngajantenkeun baju langkung séhat.

aingleimg

3) Strukturna mékanis Segitiga, bantalan beban anu kuat, taktak lega sareng kentel, bantosan langkung saé, ngagaduhan haté anu kuat, sababaraha beban tiasa nanggung.

CY6

4) Penguatan kuku willow padet, kuku tangan, awét sareng teguh, tiasa dianggo saumur hirup.

num05
2num05

Konsép desain :
Digabungkeun sareng téknologi estetika Cina sareng Kulon, pokuskeun kana desain pangeringan kahirupan modéren, méwah ringan tanpa konsép desain profil tinggi.
Tujuan aslina desain rak baju H-tipe nyaéta pikeun ruang keluarga anu rame. Dibandingkeun sareng rak baju sanésna, éta ngagaduhan rohangan anu langkung garing, stabilitas anu langkung kuat, sareng henteu gampang ditiup ku angin.
Bahan paduan aluminium kelas penerbangan, prosés motong modéren, penampilan anu langkung modis, di bumi ogé mangrupikeun pemandangan anu saé.

mesen barang :
Kami gaduh 450 potongan per hal. Urutan minimum mangrupikeun hiji hal.

Baris produksi rak baju aluminium kami pikeun produksi, pikeun mastikeun kualitas, urang gaduh jalmi khusus pikeun ngendalikeun unggal tingkat. Unggal mesin diawasi pikeun mastikeun kualitas unggal produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan