CY-3 (Gantung baju tolak push-pull luar biasa)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kaséhatan dimimitian ku baju garing

Rincian Produk

Tekstur matéri Paduan A00aluminium Klasifikasi produk  tilu kutub / opat kutub
warna Sampanye / perak
Panjang tiang garing 0.6m / 0.8m / 1m / 1.5m / 2m / 2.5m / 3m

(Urang tiasa ngarobihna sakalian antara 0,5m sareng 3M upami diperlukeun)

panjangna 0,8m 1.0m 1,5m 2m 2,5m Beurat tina hiji dukungan
Jumlah cocok liang 5 6 8 12 15
Beurat tilu kutub 0,67kg 0,84kg 1,26kg 1,68kg 2,1kg 2,15kg
Beurat opat kutub 0,89kg 1,12kg 1,68kg 2,24kg 2,8kg 2,30kg
Accessories

Asesorisna

Kurung kurung

Brackets
Channel-steel

Saluran Baja

Lebar Saluran

Channel-width
Gasket-detail

Detil Gasket

Satengah Tutup

Half-close-up
Pipe-mouth-detail

Rinci Pipa Mulut

Rincian Tube

Tube-details
Tube-thickness

Kandel Tube

Lebar Tabung

Tube-width
Wall-thickness-of-channel-steel

Tembok Kandel Saluran Baja

BUBUKA Singkat

Ciri :
Ditimbang rata-rata 50 kg, anu tiasa nyumponan kabutuhan sakumna kulawarga pikeun garing. Prosés oksidasi permukaan maju diadopsi.

Warna sampanye diperlakukeun ku éléktroforésis, anu henteu luntur, bébas karat, awét sareng awét, sareng ngajaga produk na cerah sareng seger.

Baja saluran dukungan ngadopsi desain slot pesawat, sareng kakuatan pangrojongna langkung kuat tibatan CY-1, CY-2, sareng pipa na langkung kandel sareng katingalina langkung atmosfir.

Disaluyukeun :Kami ogé ngadukung kustomisasi tabung, nambihan pangrojong kana bagian jero tabung pikeun ningkatkeun éstétika bari langkung stabil.

singlim

Masang:Gampang dipasang sareng ngaleupaskeun. Salami anjeun ngaco hiji sekrup, anjeun tiasa nyabut sareng nyandakana. Pikeun bumi anu jangkung, tingkatkeun cara garingna hawa anu henteu nyéépkeun rohangan jero rohangan.

Eupan balik konsumén :Harga murah henteu mangaruhan kualitas na. Éta saluareun imajinasi. Éta saé pisan dilakukeun sacara rinci. Éta panginten éta bakal ngoyagkeun pisan, tapi éta stabil saatos dipasang, anu ngarengsekeun masalah cahaya anu teu cekap.

Kauntungannana:Rak baju push and pull urang henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun garing baju, upami balkonna cekap panjang, urang tiasa ngarobih kutub panjang, supados urang ogé tiasa garingkeun selimut, sareng langkung ngaleungitkeun disinféksi mite sareng sterilisasi. Kusabab kami parantos ngahususkeun dina produksi baju baju langkung ti sapuluh taun, kualitasna bakal langkung ngagalindeng dibandingkeun sareng pabrik anu sanésna, sareng kami bakal langkung merhatoskeun sababaraha detil. Bahan baku anu kami anggo nyaéta aluminium A00, anu henteu gampang diudar sareng dioksidasi, sareng langkung padet.

kualitas produk :Kami gaduh laporan uji sertifikasi nasional, ogé ngagaduhan jalma anu khusus ditugaskeun pikeun nguji, ngajamin standar kualitas produk. Kami ngajamin kualitas produk dina waktos tilu atanapi lima taun, sareng éta moal luntur sareng karat.


  • Saméméhna:
  • Teras: