CY-2 (Gantung baju tolak push-pull luar biasa)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Langkung stabil, langkung aman, langkung awét

Rincian Produk

Tekstur matéri Paduan A00aluminium Klasifikasi produk  tilu kutub / opat kutub
warna Sampanye / perak
Panjang tiang garing 0.6m / 0.8m / 1m / 1.5m / 2m / 2.5m / 3m

(Urang tiasa ngarobihna sakalian antara 0,5m sareng 3M upami diperlukeun)

panjangna 0,8m 1.0m 1,5m 2m 2,5m Beurat tina hiji dukungan
Jumlah cocok liang 5 6 8 12 15
Beurat tilu kutub 0,67kg 0,84kg 1,26kg 1,68kg 2,1kg 1,34kg
Beurat opat kutub 0,89kg 1,12kg 1,68kg 2,24kg 2,8kg 1,67kg

(Kandelna tabung nyaéta 1,0 mm)

Brackets

Kurung kurung

Saluran Baja

Channel-steel
Channel-thickness

Kandel Saluran

Satengah Tutup

Half-close-up
Pipe-wall-thickness

Ketebalan Tembok Pipa

Lebar

width
Willow-nail

Kuku Willow

BUBUKA Singkat

Ciri :Ngagunakeun peralatan impor, téknologi canggih, produksi unggulan, saatos diubaran pipa ngagaduhan kinerja anti korosi anu kuat, résistansi oksidasi, perlakuan permukaan kelas mobil. Lantai super kandel, saatos dipasang, bracket langkung stabil sareng padet, dorong tiang sareng tarik langkung lancar, sareng bantalan kuku willow langkung kuat. Desain bunderan ganda ogé ngajantenkeun produk langkung saé.

Masang:Pamasangan hapé gratis, salami aya titik anu tetep, kurung tiasa disaluyukeun dina panjang tihang.

Disaluyukeun :Kami ogé ngadukung kustomisasi tabung, nambihan pangrojong kana bagian jero tabung pikeun ningkatkeun éstétika bari langkung stabil.

singlim

Dasar-dasar :Nalika kami ngarangkep produk kami, kami bakal ngarangkep sareng misahkeunana pikeun mastikeun yén éta tiasa dikirimkeun ka anjeun dina kaayaan anu saé. Tangtosna, kami ogé bakal nyayogikeun bagian tambahan pikeun nyegah karusakan sareng bagian anu leungit. Kami bakal ngaluarkeun deui produk anu ruksak waktos salajengna. Pikeun masalah pamasangan, urang bakal ngagaduhan tutorial instalasi anu lengkep. Upami diperlukeun, urang tiasa ngatur agén lokal pikeun dipasang dina situs.

Aya seueur palanggan anu bakal milih produk kami. Kami ngahasilkeun jutaan produk unggal taun. Urang tiasa ngajamin kualitas bari mastikeun kuantitas. Tingkat kualifikasi ngahontal 98%, sareng kami bakal ngalakukeun unggal detil sareng unggal produk sareng haté.

Solusi :Sababaraha palanggan panginten gaduh sababaraha ideu pikeun ngarobih gantungan. Kami tiasa nyayogikeun sababaraha solusi numutkeun ideu palanggan, kalebet jumlah liang, kustomisasi warna aksésori, sareng sababaraha detil.

Kasus :Salaku conto, dina produk anu diékspor ka Vietnam, palanggan naroskeun ka kami pikeun ngagaringkeun seueur baju anu tiasa dina kaayaan pipa na ngan ukur 80cm. Saatos tés teras-terasan, kami ngebor 12 liang dina tihang kanggo méréskeun masalah yén tihangna pondok teuing pikeun ngagaringkeun baju.


  • Saméméhna:
  • Teras: