CY-10 (Pangrojong baju lantai-ka-siling)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu saé, kokoh sareng awét

imgzhutu

BUBUKA Singkat

ciri :
1) Buka sareng anjeun tiasa nganggona, henteu kedah dipasang, ati-ati awéwé anu geulis, simpen masalah pamasangan.
2) Kalayan daérah pangeringan anu ageung, bahkan pérsil ageung henteu sieun.
3, Angkat ganda jangjang bébas, struktur géométri pangrojong tabung pasagi, dukungan padet, pageuh ngadukung papakéan, ngeringan bebas hariwang.

Floor-to-ceiling clothes support (3)

4) Teu kedah diémutan rohangan garing barang sapertos 12 anduk atanapi sapatu. Celah ventilasi anu saé pikeun nyandak uap.
5 ection Pilihan résin pp, tahan lembab sareng henteu bau, desain saderhana Jepang.

Wfdgdbvvb6

6, Desain Snap-in, sababaraha panyalindungan, tiasa ningkatkeun soliditas rak, panggunaan langkung katenangan dina pikiran.

Wfdgdbvvb6

7, Desain tilepan, panyimpenan gampang, henteu kedah dianggo nalika disimpen dina juru, henteu nyandak rohangan.

Detil

cy-10-1

● Lemes tanpa burrs, buntutna ditambah sareng baju pelindung pikeun nyegah ngagorok, langkung perlindungan pikeun kasalametan juragan.

cy-10-2

● Nguatkeun tautan kuku willow ngalipet langkung stabil

cy-10-3

● Desain anti slip di handapeun, nganggo langkung katenangan dina pikiran


  • Saméméhna:
  • Teras: